Het is mogelijk om direct vanuit i-Reserve feedback te sturen over een bepaalde functionaliteit en/of pagina.

Feedback

i-Reserve wordt permanent verbeterd. Om deze verbeteringen zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de gebruikerservaring is er een Feedback knop op iedere pagina geplaatst. Op deze manier is het voor gebruikers zo eenvoudig mogelijk gemaakt om op ieder moment direct feedback te kunnen geven. Dit zijn suggesties om de software te verbeteren. Alle verstuurde feedback wordt verzameld en door het ontwikkelteam beoordeeld. De meest gestuurde suggesties zullen een hogere prioriteit krijgen in behandeling. Om het eenvoudiger te maken om feedback te versturen, wordt direct bij het versturen verschillende velden voorgevuld, zoals de huidige pagina. Hierdoor zal het duidelijker zijn voor het ontwikkelteam om wat met die feedback te doen.

Let op: het is niet de bedoeling om via de Feedback knop support aan te vragen. Support vraag je aan door het aanmaken van een support ticket.

Het geven van feedback kan door gebruik te maken van de knop met de twee duimpjes. Mits de rechten hiervoor aan staan is deze knop op iedere pagina zichtbaar en wel in de toolbar. Bij het geven van feedback zijn de contactgegevens alvast voorgevuld. Tevens zijn de pagina gegevens vanwaar er geklikt is direct ingevuld. Door eenvoudig een opmerking mee te geven aan de feedback komt dit direct bij onze support afdeling binnen.