Het is mogelijk om de grootte van het lettertype dat gebruikt wordt binnen i-Reserve in te stellen.

Lettertype grootte instellen

Een relatief klein onderwerp, maar belangrijk voor het dagelijks gebruik van het beheerpaneel: de grootte van het lettertype. Het beheerpaneel komt met een standaard grootte, waaruit alle schermen zijn afgeleid. De gebruiker kan echter zelf kiezen om het standaard lettertype te vergroten of te verkleinen.

Het vergroten of verkleinen van het standaard lettertype kan door bovenin de headerbalk op de knoppen A+ of A- te klikken. Klikkend op de A+ vergroot het lettertype. Klikkend op de A- verkleint het lettertype.

De instelling wordt bewaard via een cookie op de pc. Hierdoor blijft de instelling op de PC actief, ook wanneer er uitgelogd en opnieuw ingelogd wordt.