Kalender pagina

De kalenderpagina geeft uw klanten de mogelijkheid per dag te zien of er nog beschikbare plaatsen/producten zijn. Als er nog een tijdsblok beschikbaar is zal dit in...

Documentatie
Activiteiten zoeken

Dit onderdeel beschrijft de mogelijkheden op de 'Activiteiten zoeken'.

Documentatie
Activiteit rooster

Dit onderdeel beschrijft de instellingsmogelijkheden in het 'Activiteit rooster'.

Documentatie
Object roosters

Dit onderdeel beschrijft de 'Object roosters' instellingsmogelijkheden.

Documentatie
Zoek pagina

Dit onderdeel beschrijft de 'Zoek pagina' in de reserveringsdialoog.

Documentatie
Bevestiging content

Op deze pagina worden de instellingsmogelijkheden voor het 'Bevestigingsblok' beschreven.

Documentatie
Opties

Het 'Opties' blok verschijnt automatisch als er één of meerdere opties bij een object zijn opgegeven. Ga naar object configuratie om een optie in te stellen.

Documentatie
Vragen

Het 'Vragen blok' verschijnt automatisch als er één of meerdere vragen bij een object zijn opgenomen.

Documentatie
Deelnemers

Het deelnemers blok verschijnt automatisch als er één of meerdere deelnemers bij een object zijn opgegeven. Met deze bewerkingsmogelijkheid wordt het mogelijk om...

Documentatie
Aangepaste velden

Dit geeft de mogelijkheid om een Content blok toe te voegen aan de aangepaste velden.