Configuratie - Klant Pagina - Hulp Pagina's

Een detail klantpagina met de gegevens van één individuele activiteit.

Een product detail pagina wordt gebruikt om meer diepgaande informatie te kunnen geven over een product. Hierbij kan gedacht worden aan specifieke producteigenschappen of op welke dagen een bepaald product beschikbaar is.

Vanuit deze product detail pagina is het mogelijk om een product te reserveren.

Url's

Product detail pagina met geselecteerd product
domeinnaam/front.php?mod=objects&configid=#ID

Vanuit de product lijst (product detail pagina zonder geselecteerd product)
domeinnaam/front.php?mod=viewobject&object_id=[id]

Voorbeeld

Bij motorverhuur kan deze pagina gebruikt worden om de eigenschappen van een motor weer te gaven. Hierbij kan gedacht worden aan de motorinhoud, het vermogen en de topsnelheid. Naast deze gegeven kan er een kalender toegevoegd worden om direct een reservering voor deze motor te maken.

Gestuctureerde data

Op deze pagina kun u zelf info geven aan zoekmachines in de vorm van gestructureerde data.

Cursus structuur

<script type="application/ld+json">
{
"@context": "https://schema.org",
"@type": "Course",
"name": "{event attribute=desc id=[ID]}",
"description": "{event attribute=desc id=[ID]}",
"provider": {
"@type": "Organization",
"name": "TEQA i-Reserve cursus demontratie",
"sameAs": "https://i-reserve.nl"
}
}
</script>

Event structuur

<script type="application/ld+json">
{
"@context": "https://schema.org",
"@type": "Event",
"name": "Jan Lieberman Concert Series: Journey in Jazz",
"startDate": "2017-04-24T19:30-08:00",
"location": {
"@type": "Place",
"name": "Santa Clara City Library, Central Park Library",
"address": {
"@type": "PostalAddress",
"streetAddress": "2635 Homestead Rd",
"addressLocality": "Santa Clara",
"postalCode": "95051",
"addressRegion": "CA",
"addressCountry": "US"
}
},
"image": [
"https://example.com/photos/1x1/photo.jpg",
"https://example.com/photos/4x3/photo.jpg",
"https://example.com/photos/16x9/photo.jpg"
],
"description": "Join us for an afternoon of Jazz with Santa Clara resident and pianist Andy Lagunoff. Complimentary food and beverages will be served.",
"endDate": "2017-04-24T23:00-08:00",
"offers": {
"@type": "Offer",
"url": "https://www.example.com/event_offer/12345_201803180430",
"price": "30",
"priceCurrency": "USD",
"availability": "https://schema.org/InStock",
"validFrom": "2017-01-20T16:20-08:00"
},
"performer": {
"@type": "PerformingGroup",
"name": "Andy Lagunoff"
}
}
</script>

Zie de Google developer pagina voor meer informatie

Om goed gebruik te kunnen maken van deze plugin is kennis van HTML vereist.