Wanneer een klant is ingelogd met zijn/haar eigen gebruikersgegevens, is het mogelijk om deze met de onderstaande link (bijvoorbeeld in een menu) door te verwijzen naar zijn/haar eigen profiel.

https://{subdomein}.i-reserve.net/front.php?mod=myprofile

Hier is het voor de klant mogelijk om met de knop 'Download profiel' zelf zijn/haar profiel te downloaden. Dit resulteert in een CSV bestand met klantinformatie welke bijvoorbeeld gebruikt kan worden tijdens een overstap naar een andere leverancier. Daarnaast is er tevens een knop om het profiel te wijzigen.