Configuratie - Klant pagina - Algemene instellingen
Deze sectie is alleen van toepassing indien de module Webinschrijvingen actief is.

Een klant laten inloggen is mogelijk om zo de klant toegang te geven tot zijn/haar eigen persoonsgegevens, gebruikersgegevens, reserveringen, facturen of bepaalde content die niet voor andere klanten beschikbaar mag zijn.

Een klant doorverwijzen naar een login pagina kan met de volgende link:

https://{subdomein}.i-reserve.net/front.php?mod=login

Indien een klant een gebruikersnaam en wachtwoord heeft kan hij/zij hier inloggen. Na het inloggen moet de klant uiteraard naar specifieke gegevens geleid worden. Dit is afhankelijk van jullie eigen wensen/inrichting. Sommige klanten kiezen ervoor om direct door te verwijzen naar de reserveringen of het profiel van de gebruiker, anderen laten een complete portal pagina maken vanuit waar de gebruiker naar verschillende onderdelen kan navigeren.

Om aan te geven waar een klant naartoe verwezen moet worden na het inloggen ga je naar Configuratie - Klant pagina - Algemene instellingen. Hier vind je de optie 'De landingsurl na inloggen', hier kan een url worden ingevuld zoals bijvoorbeeld front.php?mod=myprofile om de klant direct naar zijn/haar eigen profiel te sturen.