Configuratie - Modules - Betaalwijze-reserveringen
Deze sectie is alleen van toepassing indien de module Online betalen actief is.

Wanneer er gebruik gemaakt wordt van Stripe Checkout als betaalprovider en de betaalmodule voor i-Reserve is aangeschaft, is het mogelijk om betalingen van reserveringen via de Stripe account van de desbetreffende klant te laten afhandelen.

Om ervoor te zorgen dat betaalde reserveringen direct in i-Reserve verwerkt worden, zal er een terugkoppeling plaats moeten vinden vanuit Stripe.
Voor deze koppeling zullen er instellingen in i-Reserve ingericht moeten worden ten behoeve van Stripe Checkout en andersom.

Stripe Checkout

De ingesloten oplossing Stripe Checkout zorgt ervoor dat de betaling volledig via Stripe verloopt. Het betaalformulier, de verificatie van de betalingsgegevens en de beveiliging van de creditcard gegevens van de klant.

Op de website van Stripe staat een implementatie handleiding. (https://stripe.com/docs/tutorials/checkout)

Op de website van Stripe (https://stripe.com/nl) kan ingelogd worden met de door Stripe afgegeven inlog gegevens.