Wanneer een klant is ingelogd met zijn/haar eigen gebruikersgegevens, is het mogelijk om deze met de onderstaande link (bijvoorbeeld in een menu) door te verwijzen naar zijn/haar eigen profiel.

https://{subdomein}.i-reserve.net/front.php?mod=myprofile

Hier is het voor de klant mogelijk om met de knop 'Wijzigen' zelf zijn/haar profiel aan te passen. Daarnaast is er tevens een knop om het profiel te downloaden.