Met de ontwikkeling van versie 4 van i-Reserve is de tijd aangebroken om moderne technieken te omarmen en afscheid te nemen van oude zaken. Moderne web technieken die zorgen voor een optimale gebruikerservaring, technieken die deels gebruik maken van geavanceerde javascript maar die helaas niet worden ondersteund door de oudere generaties browsers, met name uit de reeks Internet Explorer.

Gezien de verwachte toekomstige ontwikkelingen op het gebied van webtechnologie en de eisen die de gebruikers mogen stellen, lag het voor de hand dat we vooruit moeten kijken. Zeker gezien het feit dat i-Reserve een webapplicatie is, mag je systeemeisen stellen. In deze betekent dat voor een functioneel gebruik van versie 4 de onderstaande systeemeisen van toepassing zijn met betrekking tot het beheerdersgedeelte van i-Reserve.

Browser

Gebruik één van de volgende browsers:

• Firefox 9.0 & hoger
  • Chrome 10 & hoger
  • Internet Explorer 11 & hoger

Javascript

Javascript moet ingeschakeld zijn in de browser.

Cookies

Cookies moeten plaatsbaar zijn.

De browsers die wij adviseren voor een optimale gebruikservaring zijn Chrome en Firefox. Dit advies geldt uiteraard alleen voor het beheerders gedeelte en niet voor de klantenschermen van de webapplicatie.