Klant

Vanaf klantdashboard kan er eenvoudig een e-mail verzonden worden door te klikken op de knop 'Verstuur e-mail'. Er kan direct een mail op basis van een e-mailtemplate verzonden worden naar het e-mailadres dat aan de klant is gekoppeld. Kies voor 'Bewerk en verstuur' als je de tekst van de template wilt aanpassen. Ook kun je dan e-mailadressen als BCC of CC toevoegen. Het is niet mogelijk om een e-mailadres in te voeren dat nog niet bekend is in i-Reserve.